Ez a gépház mennyit ér használtan?
2016. jan. 17. 15:22
1/9 anonim válasza:
Én ha jól emlékszem 20 ezerért adtam el a HAF 932-t
2/9 A kérdező kommentje:
De ez haf x!
2016. jan. 17. 15:29
3/9 anonim válasza:
Igazából egy gépház gyakorlatilag nem mehet tönkre, ezért majdnem annyit érhet, mint újonnan.
4/9 anonim válasza:
Hulyen hangzik, de igaz: annyit er, amennyiert megveszik.
Nincs erre szabaly, hogy mennyit er, talalhatsz ra vevot tobb tizezerert, de lehet hogy 5e-ert sem veszik meg.
Alapveton erdemes megnezni, hogy ujonnan mennyi, te mikor vetted, mennyit hasznaltad es ennek fuggvenyeben lefele tolni az arat.
5/9 anonim válasza:
Csak senki nem veszi meg annyiért.
6/9 A kérdező kommentje:
Újonnan 50.000Ft De én nem annyiért vettem! Bontatlan állapotban jutottam hozzá. De az új ár feléért. Csak kíváncsi vagyok mostanában mennyit érhet ha eladnám.
2016. jan. 17. 15:43
8/9 anonim válasza:
20 korul lehet akkor probalkozni, akar, de 15ert mar nagyon valoszinu hogy elkelne.
9/9 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm a válaszokat! Zöld kéz ment mindenkinek!
2016. jan. 17. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!