Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC játékra? (leírás)

PC játékra? (leírás)

Figyelt kérdés

mennyire lenne jó ez a konfig játékra?

[link]

2016. jan. 16. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Abszolút alkalmatlan játékra.

Kéne bele egy belépőszintű VGA legalább.

2016. jan. 16. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is inkább egy irodai konfig .Attól függ milyen játékokra gondolsz Pl. a Tomb raider 1-2-3 elmegy rajta .de ha viszont GTA V vagy ilyesmi ahhoz egy kicsit erősebb gépet néznék
2016. jan. 16. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Semennyire , ezt nehogy megvedd. Nem untatnálak egy regényes elemzéssel de ha csak a 4 GB memóriát vesszük már az kevés. A HDD 250 Gb-jéröl nem beszélve.

Ma már átlag 50-60 GB egy játék.

Hagyd a fenébe.

Ha gépet akarsz manapság diohélyban

A CPU legalább egy I5 legyen.

A memória 16 GB

A HDD 2 TB

A GPU 4 GB

És akkor mondjuk ezzel kihúzol 4 évet vakarózás nélkül.

2016. jan. 16. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Te gondolkozol is mielött leírsz valamit?

Ha a kérdező 40 ezer körül néz gépet,akkor szerinted miből lesz pénze egy olyan 200-300 ezres gépre amit te írsz?

Egyébként is ökörség amit írtál,pont hogy nem a 4GB RAM meg a 250GB-os HDD a gond a géppel.

2016. jan. 16. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
ezen az áron játékra nem fogsz gépet kapni még minimum beállításokhoz sem..
2016. jan. 16. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
63%

"Te gondolkozol is mielött leírsz valamit? "

Képzeld igen, az nem az én hibám h TE nem érted.

"Ha a kérdező 40 ezer körül néz gépet,akkor szerinted miből lesz pénze egy olyan 200-300 ezres gépre amit te írsz? "

Mondjuk abból h nem határozott meg keretet csak megkérdezte h ez jó e ?

"Egyébként is ökörség amit írtál,pont hogy nem a 4GB RAM meg a 250GB-os HDD a gond a géppel."

OOOOOOOOO Tényleg ?

Vegyünk pár mai játékot oké.

Call of Duty Black Ops III

Minimum 6 GB

Assassin's Creed Syndicate

Minimum 6 GB

HITMAN (2015)

Minimum 8 GB

Rise of the Tomb Raider

Minimum 6 GB

Na ki is mondta h elég a 4 GB MR "Én mindenkinél mindet jobban tudok gyerek"

A HDD-ról meg annyit h 250 GB na ugye vegyük pl a W10-et. Na alapból 16-20 GB-t kér nálam 20-at kért.

Számolj rá úgy 5 év alatt 50-60 GB frissítést. Na ez annyit tesz h 80 GB-nek szia mer az a rendszer cuccai.

Na most egy GTA V 65 GB-t kér egy Just Cause 3 54-et.

V is maradt 170 GB-d felrakod ezt a két játékot (pl) és marad 51 GB-d.

Nem gondolnám h az elég lesz hosszútávon.

Elmondom neked kérdező h nekem anno egy 300 GB-s Western Digital volt alapból a gépben. Na ez 2010-ben nagyon jó volt de ma már nem elég. Ezért mondtam a 2 TB-t. Ami egyébként ma 22-25.

Az I 5-t azért mondtam mert átlagba ilyen 32 GB-ig fel lehet nyomni (lásd 4570) és egy GIGABYTE GA-Z97P-D3 esetén nem kell pl alaplap cserével szívjál, (mert X játéknak már nem elég a 16 GB de tovább nem bővíthető alapod). Ma mondjuk még sok annyi de 5 év múlva 25-30-ér ki tod maxolni.

Én csak neked akarok jót kérdező, természetesen MR "Okos gyerek" le fog pontozni. Nem baj. Szerintem inkább vegyél egy 200 E-s gépet és nem kell szívjál 4 évig, mit hallgass ezekre a "megmondó emberekre" és majd járhatsz a pasziánsszal.

Ami egyébként részletre is megvehető 20-asokba az 10 hónap. De te döntesz.

2016. jan. 16. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
mr okos gyerek tisztában van azzal hogy nem mindenkihez vágnak hozzá 250.000ft-ot hogy tessék vegyél gamer gépet.. Egyébként ha tényleg hosszútávra tervez valaki tényleg jó az i5 de ezt senki nem cáfolta csak azt hogy nem értetted meg a feladatot.. egyébként egy x4 860k és egy középkat vga is elég játékra csak nem annyira hosszútávon.. azért mondták hogy nem a 4gb ram és a kicsi hdd a baj mert igp van benne ha nem vetted volna észre.. arra a hdd re fel tudsz tenni 2 játékot a ram még ép elég a játékhoz(persze nem mindhez) viszont az olcsón bővíthető... de egy vga többe kerülne mint a kérdező által linkelt gép.. bár vicces hogy gépigényeket nézegetsz pont most mikor csak hasukra csapva adják ki őket :D
2016. jan. 17. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!