PC játékra? (leírás)
Abszolút alkalmatlan játékra.
Kéne bele egy belépőszintű VGA legalább.
Semennyire , ezt nehogy megvedd. Nem untatnálak egy regényes elemzéssel de ha csak a 4 GB memóriát vesszük már az kevés. A HDD 250 Gb-jéröl nem beszélve.
Ma már átlag 50-60 GB egy játék.
Hagyd a fenébe.
Ha gépet akarsz manapság diohélyban
A CPU legalább egy I5 legyen.
A memória 16 GB
A HDD 2 TB
A GPU 4 GB
És akkor mondjuk ezzel kihúzol 4 évet vakarózás nélkül.
Te gondolkozol is mielött leírsz valamit?
Ha a kérdező 40 ezer körül néz gépet,akkor szerinted miből lesz pénze egy olyan 200-300 ezres gépre amit te írsz?
Egyébként is ökörség amit írtál,pont hogy nem a 4GB RAM meg a 250GB-os HDD a gond a géppel.
"Te gondolkozol is mielött leírsz valamit? "
Képzeld igen, az nem az én hibám h TE nem érted.
"Ha a kérdező 40 ezer körül néz gépet,akkor szerinted miből lesz pénze egy olyan 200-300 ezres gépre amit te írsz? "
Mondjuk abból h nem határozott meg keretet csak megkérdezte h ez jó e ?
"Egyébként is ökörség amit írtál,pont hogy nem a 4GB RAM meg a 250GB-os HDD a gond a géppel."
OOOOOOOOO Tényleg ?
Vegyünk pár mai játékot oké.
Call of Duty Black Ops III
Minimum 6 GB
Assassin's Creed Syndicate
Minimum 6 GB
HITMAN (2015)
Minimum 8 GB
Rise of the Tomb Raider
Minimum 6 GB
Na ki is mondta h elég a 4 GB MR "Én mindenkinél mindet jobban tudok gyerek"
A HDD-ról meg annyit h 250 GB na ugye vegyük pl a W10-et. Na alapból 16-20 GB-t kér nálam 20-at kért.
Számolj rá úgy 5 év alatt 50-60 GB frissítést. Na ez annyit tesz h 80 GB-nek szia mer az a rendszer cuccai.
Na most egy GTA V 65 GB-t kér egy Just Cause 3 54-et.
V is maradt 170 GB-d felrakod ezt a két játékot (pl) és marad 51 GB-d.
Nem gondolnám h az elég lesz hosszútávon.
Elmondom neked kérdező h nekem anno egy 300 GB-s Western Digital volt alapból a gépben. Na ez 2010-ben nagyon jó volt de ma már nem elég. Ezért mondtam a 2 TB-t. Ami egyébként ma 22-25.
Az I 5-t azért mondtam mert átlagba ilyen 32 GB-ig fel lehet nyomni (lásd 4570) és egy GIGABYTE GA-Z97P-D3 esetén nem kell pl alaplap cserével szívjál, (mert X játéknak már nem elég a 16 GB de tovább nem bővíthető alapod). Ma mondjuk még sok annyi de 5 év múlva 25-30-ér ki tod maxolni.
Én csak neked akarok jót kérdező, természetesen MR "Okos gyerek" le fog pontozni. Nem baj. Szerintem inkább vegyél egy 200 E-s gépet és nem kell szívjál 4 évig, mit hallgass ezekre a "megmondó emberekre" és majd járhatsz a pasziánsszal.
Ami egyébként részletre is megvehető 20-asokba az 10 hónap. De te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!