Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen módok vannak a winchest...

Milyen módok vannak a winchester formázásával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 10:12
 1/7 GeminiEffect ***** válasza:

A gyors formázás ami elég sok anyaghulladékot hagy a merevlemezen, a lassú formázás ami bőven elég egy személyi számítógép adatainak a törlésére de ha drogcsempész vagy és infókat kéne eltűntetni akkor ajánlom ezt a cikket :

[link]

2016. jan. 15. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:

A gyorsformázás a lemez ellenőrzése nélkül törli az adatok helyét jelző jegyéket, teljes formázásnál pedig ellenőrzi is a lemezt és többé nem enged írni a hibás szektorokba.

Gyárilag minden lemez formázott.

2016. jan. 15. 10:44
 3/7 P.O.C. ***** válasza:

"Gyárilag minden lemez formázott."

Ez csak a külső vinyókra igaz, a belső használatra szánt vinyókon még partíció sincs csinálva, nem hogy formázva lenne.

2016. jan. 15. 11:00
 4/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Vettem egy 2TB-s hdd-t, az xp látja az eszközkezelőben, de a számítógépkezelés\lemezkezelésben nem látszik. Második lemezként használnám. Hogyan kell megformázni, és aktívvá tenni?

2016. aug. 27. 20:11
 5/7 anonim válasza:
Beraktam a külső hdd helyére, így usb-s lett, megformáztam, aktívvá tettem, másoltam rá sokat. Beraktam a gépbe, de csak a bios látja, az xp már nem. Mit tegyek?
2016. aug. 28. 06:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudnád külön kérdésben ki tenni akkor talán választ is kapnál rá :-)
2016. aug. 28. 11:02
 7/7 anonim válasza:
Nem akartam új kérdést csinálni. Mindegy, majd megoldom.
2016. aug. 28. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!