Mekkora különbség van egy 60hz és egy 120Hz monitor között?
De ahogy frissítem win10-re ki is fogja dobni hogy "hamisítás áldozata lettem:O" win7-nél nekem ezért van kikapcsolva az automatikus frissítés.
prociból lesz i7 4770k, ez még 8szálon fut, viszont olcsóbb, videókari lesz az r9 390 picivel gyengébb csak mint az x sorozat, egyébként 8gb. Hidd el te is alábbadnád, 500k sok pénz:/ Ha nem pangna most a pc piac, lenne amd-s proci is akkor azt venném, 1évet nem fogok a zen-re várni.
Mi van ezzel?
Egy ilyen konfigurációra senkinek sincs szükségee.
i7-hat nem ilyen fapados hardvert illik rakni, főleg nem olyan célra, amire megéri i7-et venni egy azonos órajelű i5 helyett.
Ez a konfig akkor is rossz ebben a formában, a drága processzor ,vacak tápegység és az olcsó alaplap kombinációja miatt.
Majd ha 8 szálat kihasználó elterjednek, az i7-eken le se asz olyan brutális árprémium, különösen ha Zen sikereres lesz.
De erre ne számíts 1-2 éven belül.
Eleve ahhoz hogy új játékokkal max-on játsszál 4k/1440p-ben dupla annyiba kerülő gép kell.
De ahogy frissítem win10-re ki is fogja dobni hogy "hamisítás áldozata lettem
be kellene regisztrálni talán windows 7 loaderrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!