Szeretném lecserélni a videókártyát. Max 20000 Ft-ot költenék rá. Ebben az árban mit javasoltok?
2016. jan. 15. 08:47
1/12 anonim válasza:
Ennyiért csak olyat kapsz, ami poháralátétnek se nagyon jó, de ha csak arra kell, hogy filmezz rajta, meg 10 éves játékokkal elszórakozz, arra megfelel.
2/12 GeminiEffect válasza:
3/12 anonim válasza:
Gemini ne hozd fel mindig ezeket a gagyi 730 meg 740-et mit kezdjen vele ? Papírnehezéknek jók.
Ennyiért inkább egy használt hd 7790-et.
4/12 A kérdező kommentje:
Játékra kellene, leginkább wot-ra. Jelenlegi kártyám egy ati radeon hd 4850 512 mb. Ezzel is megy de csak alapbeállitásokkal. Mennyi javulást jelentene ez a R7 240-es kártya?
2016. jan. 15. 09:23
6/12 anonim válasza:
Szinte semennyi.
Nem játékra való , ennyiért hd 7790 használtan , azzal már jól lehet játszani, ha van egy rendes cpu és elegendő ram is mellette.
7/12 anonim válasza:
+ hd 7790 bár nem tudom hogy használtan 20 k-ért kapni e de annyit ér az biztos ! wothoz egy jó intel pentium g3xx nem ártana mivel 1 magot használ a játék és az is javít a teljesítményen . már ha szeretnél 60 körüli fps-t kapni átlagban .
8/12 A kérdező kommentje:
4 magos intel pentium processzorom van és 4 GB ram. Ez szerintem elég is lenne csak a videókártya gyenge. De akkor komolyan, ez a kártya semmit nem javitana?
2016. jan. 15. 10:33
9/12 anonim válasza:
nincsen 4 magos intel pentium processzor mert az nem pentium ! :D szerintem régi lga 775 -ős quad core procid van .
10/12 GeminiEffect válasza:
Start menü -> Saját gép --- jobbgomb rá, tulajdonságok és ott megvan pontosan hogy milyen processzor van benne.
Én a GTX750, GTX950 esetleg régebbi a GT650-es alá nem mennék semmiféle képpen de a GTX750-es 45 ezertől kezdődik a 950-es pedig 55 ezer körül mozog, a 750Ti nem pedig rossz az ár/teljesítmény grafikonja azt semmiképp.
De én inkább egy új gépet néznék magamnak nem egy 20k értékű kártyát mert csak pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!