Régi CRT monitor 1-2 másodperc után teljesen kikapcsol, (a gomb ledje is, ) miért lehet ez?
Minap pedig működött is készenlétiben, míg meg nem kellet jelenítenie valamit. Készenléti állapotban volt, és amint jelet kapott a kártyától, vagy kihúztam a gépből és jött volna a "no signal" felirat, lekapcsolta magát teljesen. Aggódok szegény gyengus monitorom miatt mert a monitorok drágák nekünk pedig ki van számolva a költségvetés, nem tudok most újat vásárolni.
Néha teljesen indokolatlanul működik is, amíg használom nem kapcsol ki, akár egész nap bírja ha kell. Viszont a bekapcsolással az előbb elregélt probléma áll fent.
Nem kötelező újat venni. Én is nem régiben nyugdíjaztam a másodlagos monitornak használt CRT -met, mert már mindenféle színeket játszott. Amúgy lassan 10 éve LCD -t használok, ez csak amolyan szervizes monitor volt. Erre kötöttem a gépeket, amiket javításra hoztak hozzám.
Pár hónapja vettem a piacon 6 eFt -ért egy használt 19" -os Asus LCD -t, még integrált hangszóró is van benne. Egy pici karcolás van rajta jobb oldalt, de alig látszik. Most ez a második monitorom.
A CRT -kről meg annyit, hogy sokan már ingyen is adják, csak hogy szabaduljanak tőle. Szóval nem kihívás ma már monitorhoz jutni, nem fogja megkavarni a költségvetésedet.
szerintem is
#2 +1
ma mar annyi van laposbol is hogy 5ezer korul sem ritkak, regi crt vel nem erdemes szenvedni foleg ha hibas
persze lehet valakinek 1ezer kiadas is sok, de szerinetm megfelelo helyen ajandekpzanank neked vagy lapost vagy legalabb crt t de jol mukodot...
Igen, a szobahőmérsékletű indulás ismerős nálam is. :D
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!