A hőfok miatt szaggatnak a játékok?
Figyelt kérdés
Tegnap tettem fel egy kérdést itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Megállapítottuk hogy valószínűleg a kevés ram okozza. Viszont a 8gb ramot nem akarja bevenni a lapom (bár elvileg 8-ig bővíthető..)
Azonban ma feltelepítettem egy régebbi játékot, aminek vígan kéne futnia, és egy idő után ugyanaz a hiba, és a Temp2 megint 65 fok, és amig visszahűti addig szaggat. Kérdeztem már azt írtátok, hogy nézzem meg milyen szenzorok vannak az alaplapon, de nem találtam a manualjába ilyenre leírást.. :(
Csináltam képernyőmentést játék közben (itt pont a Far Cry 3-mal nyúzom):
2016. jan. 13. 18:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!