Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gainward GTX 660 Ti Phantom hiba?

Gainward GTX 660 Ti Phantom hiba?

Figyelt kérdés

A 2 ventilator kozul az egyik nem megfeleloen mukodik.

Ugy kezdodott, hogy eszrevettem, hogy a 2 venti kozul az egyik nem forog. Msi afterburnerrel allitgattam a fordulatszamat, es tapasztaltam, hogy az, ami nem porgott eddig, felporgott. Szoval 85-90%ig jo, lejjebb leall (90 a max). Mellesleg pont az nem porog, amelyik az ugymond fo venti lenne, tehat a kartyan a gpu felett helyezkedik el. Szoval kizarnam azt is, hogy a driver okozza, mert pont a masiknak kene nagyobb homersekletnel bekapcsolnia. Es witcher 3 alatt majdnem 80 fokig megeszik auto ventilator szabalyzason, ahol max 50%ig megy. Gondolom dupla ventivel boven eleg az is.

Koszonom a segito valaszokat elore is.

2016. jan. 13. 17:12
 1/1 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

vagy a ventije hibas akkor ki kell cserelni, ha a vga n hibas a verezloje azt nehezebb javitani...

gari gondolom biztos nincs ra

nemnarthat szetkapni letepni a venti tapkabelt es ujradugni megmozgatni

atnezni

olajozni gondolom nem lehet de ha megis lehet hasznalna

amugy teljes uj hutest is vehetsz csak jo legyen erre a vga ra

Arctic Accelero

vagy tapegysegrol/alaplaprol jaratsz egy ventit hozza...

2016. jan. 13. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!