Ez egy jó konfig?
Külföldről veszem őket, használtan, újonnan.
Intel Core i7 4790K: 71.500 ft
ASRock B85M PRO3: 17.400 ft
Sapphire Radeon R9 390: 117.000 ft
2x Crucial Ballistix 8GB(2X4) 1600 CL9 (egy kit már megvan, de még veszek egyet, mert több pénzem lett): 28.500 ft
WD 1TB 64MB: 12.800 ft
Seasonic S12II-520: 20.000 ft
ASUS DRW-24F1MT/BLK/B/AS: 4600 ft
Segotep Warship Evo: 14.600 ft
Összesen: 273 ezer.
Megéri játszásra? Azért veszek még bele 8 giga ramot, mert láttam hogy a Battlefrontnak 16 kell..De jobban megérné ha vennék inkább GTX 980-at 146 ezerért, és maradnék 8 gigával?
Húzható CPU alá egy B85-ös lap?
Az helyett egy inkább egy Z97-es inkább I5-4690K ha már húzható kell.Hűtő is kell,Raijintek Themis jó lesz,DVD írót meg kapsz olcsóbban is.
Nem húzom én, de felmegy magátol az 4,4-re. Azért kell, mert ebbe az árba ez a legjobb, a 4690k gyengébb egy kicsivel, meg nekem tetsizk a 4 ghz, de nem kell félreérteni, nem kell AMD.
Ha nem húzom akkor nem kell külön hűtő, vagy igen?
És minek Z97 ha nem húzom? A B85 is PCI 3.0 és Sata 3.
Azért, hogy legyen mibe belekötni..
komolyan mondom, vicc ami megy.
#6 +1
Igezán áldozhatnál egy tizest plusszban az alaplapra ha egy ilyen proci kell. Aki ilyen cpu-t vesz az ne a lapon spóroljon!
tul fapados az az alaplap nem er meg annyit es en olcson se vennem
ha mar sporolos lap piciket dragabban legalabb H87 vagy H97 legyen vagy azonos arban Z87 Z97
sokkal jobb ezekbol a "legrosszabb" mint a
ez a Pro3
figyelj,sokmindenen lehet spórolni,de alaplapon és tápon ne.ezt úgy mondom neked,hogy sz ptam be mindkettővel.
táppal itt nincs gond(nekem anno majdnem vitte a gépet),de ilyen procihoz azért már ne forintos lapot tegyél..visszafogja teljesítményben,meg ahogy írták nem is lehet húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!