PapaJoe0912 kérdése:
MI lehet annak az oka hogy a számítógépem időközönként magától újraindul?
Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 13:47
22/28 anonim válasza:
Ez sem az igazi, de mérföldkövekkel jobb a mostani tápodnál! Ezt már nyugodt szívvel megveheted. Amit visszafelé linkeltem az nem sokkal drágább, de ajánlott!
23/28 A kérdező kommentje:
De mi a különbség a kettő között? Ez wattban erősebb vagy az nem számít?
2016. jan. 18. 20:58
24/28 Tengor válasza:
Nem csak a watt számít. Ha megnézel egy autót, akkor sem csak a lóerőket nézed, hanem egy halom minden más is.
25/28 A kérdező kommentje:
Melyikek számítanak jó táp márkáknak????
2016. jan. 18. 21:17
26/28 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszerű! Vannak a jó márkák között is nem ajánlott szériák. Attól is függ milyen környezetbe kell, mert nem mindegy, hogy irodai, munka, gamer, estleg tuningpotenciálos gépbe kell e. De itt van pár márka amik álltalában ajánlottak.
Antec
Be quiet
Chieftec
Corsair
Enermax
Fsp
Seasonic
Super Flower
XFX
27/28 A kérdező kommentje:
akkor azt mondod hogy ez a Super Flower ez nekem biztosan jó lesz és nem lesz vele bajom ??????? Ilyenekre gondolok hogy gyenge lenne vagy nem tudom???
2016. jan. 19. 10:03
28/28 A kérdező kommentje:
Most vettem észre hogy a számítógép bekapcsolás után elinditva valamit (pl:chrome) rögtön a procit 50-80% közt használja meg a ramból is a felét ez mért van?
2016. jan. 19. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!