Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miket kell figyelembe venni...

Miket kell figyelembe venni LCD monitor vásárlásakor?

Figyelt kérdés

Főbb szempont hogy tévéként is funkcionáljon, ezért viszonylag nagy legyen, valamint hogy márkás!

Egy lehetséges: Asus, 22", 42e Ft. Szerintetek?

2008. szept. 16. 21:38
 1/2 Hintalow ***** válasza:

Kontraszt, fényerő, válaszidő, mennyire szép a képe, lehetőség szerint megnézni vásárlás előtt.

Tv tuneres monitort szerintem nem éri meg venni, csak ha nincs lehetőség tv elhelyezésére, és ezzel szeretnéd pótolni mindkettőt (nincs olyan szép képe tv-ként, valamint még egy 22' monitor is kicsinek tűnhet tv-ként használva)

Ja és még értelemszerűen azt is kell figyelni, hogy legyen benne tv tuner. Szerény véleményem szerint nehezen fogsz találni tuneres verziót ekkora méretben ennyiért, mert általában ez említett funkció jelentékenyen megdobja az árat.

2008. szept. 17. 10:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infot! Erre nem gondoltam, h jóval! drágább lesz emiatt... De én szeretném, ha tv-s lenne, hát, majd meglátjuk... Amugy ez az Asus ugy tom, amit írtam példának nem tévés! Még vki?
2008. szept. 17. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!