Titan X Overclocked VS 980Ti sima. Melyiken van több FPS?
Haverommal ezen vitatkozunk már 1 órája és elegem van!
Rengeteg videó van hogy gyorsabb a 980Ti.
De rohadtul nem mindegy hogy gyári OC, vagy sem!
204 mhz-vel gyorsabb a saját OC 980Ti, mint a saját OC TitanX. igen ez SOK!
de csak 63 mhz vel gyorsabb a saját OC 980Ti, mint a gyári OC Titan X
tehát:
Geforce GTX 980 Ti:
Frekvencia: 1000 Mhz
Turbo frekvencia: 1279 Mhz
Geforce GTX Titan X OVERCLOCKED:
base: 1127 MHz
boost: 1216 MHz
Alap TitanX:
base: 1000 MHz
turbo: 1075 MHz
nem konkrétan 4K játékról van szó, mert a 980 as beszarna 11000 MB VRAM nál, hanem mondjuk FULL HD-be melyikkel volna több FPS-ed?
Annyi sokat nem tehet az a 63 mhz...
Láttam hogy a GTA V 4K ba normál beállitások melett ment neki 30-45 FPS en sima Titan X el. (mondjuk a maximum baállitás amit követel az: 14264MB. De nem kell 8X MSAA meg ilyenek. Syndicate megint csak 13K)
Kérlek válaszoljatok mert megőrülök!
Köszönöm a válaszod +1. Oké ezt megerősítem hogy munkára való. Éppen ezért írtam hogy 14264MB VRAM kell a GTAV hez maxon 4K-n. a 6 gigás 980Ti bármilyen játéknál beszar 4K-n. legyen az akár 3 éves játék is. Egyszerűen ha eléri a 6 gigát akkor vége. Viszont 12 vel már jobban elvagy...
De konkrétan az FPS-ekere gondolok. hogy akkora óriási különbség azért nincs ugye? Nem tudom miért istenítik azt a 980Ti-t .
Mondom sok videóban hasonlitsák a Titan X et a 980Ti hez. De ne titan X et hasonlits, hanem TitanX OC-t amit még én is OC-zok.
Azt konkrétan nem tudom mennyi az fps különbség, de nem lehet egetverő. Abban sem vagyok biztos, hogy a TitanX gpu-ja nem fogy el még 12gb előtt.
Keresőbe üsd be, hogy TitanX vs 980TI, és menj a gpuboss oldalra. Ott össze tudod hasonlítani a két karit. Nem minden a gpu meg a vram sebessége, sok minden közrejátszik egy jó vga teljesítményéhez (pl. Steam processzorok száma, rop egységek száma, sheader magok száma, textúrázó egységék száma, stb).
Titan X Overclocked vs 980Ti.
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!