Melyik notebookot válasszam?
Figyelt kérdés
vagy
Asusnak erősebb processzor van, csak kérdés melyik márka a jobb anyag használat és szerviz terén.
2016. jan. 12. 13:50
1/10 A kérdező kommentje:
Még egy notebookot találtam ami árban jó lehet.
2016. jan. 12. 13:53
2/10 anonim válasza:
A dell jobb minőségű.
Az asusnál a K széria mondható jó minőségűnek, a dellnél jelenleg a 5558-as széria
3/10 anonim válasza:
Szerintem i3 procisat ne vegyél, ha vehetsz i5-t is
4/10 BM-Striker válasza:
Inkább vegyen egy korrekt minőségű i3-asat, mint egy gyenge minőségú i5-öset.
5/10 anonim válasza:
Olyat vennék inkább,amibe nincs GT920M
6/10 anonim válasza:
Hardwareileg az ASUS jobb,viszont a Dell garanciája 3 éves és megbízhatóbbnak tartom.
7/10 BM-Striker válasza:
Akkor lenne az Asus hardveresen jobb, ha nem tejfölös doboz vastagságú műanyagból lenne a háza.
8/10 anonim válasza:
#7.Anyaghasználat egy más kérdés de ez típus függő.Ezzel még nem volt tapasztalatom,de ha műanyag az egész akkor nem nem épp a legjobb vétel.(hamar karcolódik,szétesik,rossz hővezetés stb.)
9/10 BM-Striker válasza:
Fényes vékony műanyag, billentyűzet hajlik erős nyomástól.
10/10 anonim válasza:
#9.Ha valóban ilyen akkor én nem venném meg.Elsőnek úgy is a billentyű menne tönkre benne,utána meg megkarcolodna.+ hardware-es sérülést is okozhat egy komolyabb nekiütődés esetleg esés(nem nagyra gondoltam).De egy jó anyaghasználatú Notebook-nál ezeknek nem szabad előfordulniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!