Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfig meddig lenne elég...

Ez a konfig meddig lenne elég játszásra?

Figyelt kérdés

Ezen a konfigon mit változtatnál? Külföldi vagyok, itt másak az árak (használtan veszem)

i5 4570: 47k

ASRock B85M PRO3: 18k

Crucial 2x4GB 1600 CL9: 14k

GTX 970: 89k

WD 1TB 64MB: 13k

EVGA 500B: 19k

Többi dolog lényegtelen, SSD nem kell. Ez a konfig meddig lenne elég maximumon játszani?

Vagy még gyűjtsek pénzt, és vegyek egy jobb i5, vagy i7est? Videókártyára nem szánnék többet mert szerintem jó a 970.

2016. jan. 11. 18:00
1 2
 11/13 Trevor. ***** válasza:
Max grafikához GTX 980 Ti kellene még 1080p-re is, 970 már most kevés ultra grafhoz.
2016. jan. 13. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért ez nem teljesen fedi a valóságot. Nekem egy evga 970-es kártyám van, Full Hd felbontáson max grafikán visz minden eddig megjelent játékot, eddig nem akasztotta meg semmi (még a GTA V sem, mert mostanában mindig ezzel jönnek, és 3,7gb-nál sincs lagg). Azt elismerem, hogy egy két értelmetlen szűrőt mint pl az élsimítás nem használom, vagy max 2x-esen, de ez Full Hd-ban és felette már felesleges opció. Néha MSAA helyett FXAA-t, vagy HBAO+ helyett HBAO vagy SSAO beállítást használok (csak a vram mérete miatt, és nem a gpu ereje miatt), de maga a nyers grafikai beállítások maxon vannak. Látótáv sem maximális, de az megint csak a vram mérete miatt. Tudom, hogy az R9 390 valamivel erősebb és ott van azért vram amiből táplálkozhat, de ez is bitang, nem kell leírni, bár ez mostanság divat. Azt is elismerem, hogy nincs stabil 60fps (itt az open world/rpg játékokra gondolok inkább), de negyven alá is nagyon ritkán megy.

Ha viszont erre gondoltál NEM ULTRA GRAFIKA alatt, akkor Én kérek elnézést!

2016. jan. 13. 16:03
 13/13 Trevor. ***** válasza:
Tudom, hogy értelmetlen a létező legmagasabb élsimítás, de az ultra attól ultra, hogy minden létező szűrő be van kapcsolva. Mindenesetre jól el lehet játszogatni a 970-el még egy darabig.
2016. jan. 13. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!