Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem tudom formázni az SSD-met,...

Nem tudom formázni az SSD-met, miért?

Figyelt kérdés
Azt írja ki a windows, hogy nem lehet formázni, low lever formázást tudtam csinálni, de a windows nem tudja ntfs-ben le formázni, valami ötlet?

2016. jan. 11. 02:34
 1/2 srac89 válasza:
Akkor ott valami gebasz lehet, mert ha minden rendben van akkor egy másodperc lenne gyorsformázással. Másik gépben próbáltad? Másik programmal próbáltad? Teljesen felismeri a géped az SSD-t. Ha Samsung pl akkor a Magician-nal validálhatod is. Akármilyen ssd-vel találkoztam eddig (amik hibátlanok voltak) mindegy mivel formáztam, azonnal sikerült formáznia. Még egy dolog, lehet hogy GPT partíció van rajta és azért nem engedi, azt egy Win 10/8.1 telepítővel letakaríthatod róla.
2016. jan. 20. 23:39
 2/2 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy egyszer "behalt" a gép, utána el sem indult, mondom király újra rakom, na akkor nem engedte, valami hibával(már nem tudom mi volt a hibakód). Megnéztem másik gépben is ott sem működött. Low level formattal, sikerült leformázni, aztán sikerült ntfsbe is de még mindig nem lehet Windowst telepíteni rá(ja és a 10-et próbáltam rá rakni mindig , mert az előtt is azt használtam). Szóval a helyzet most az, hogy adattárolásra tudom használni, windowsra nem és úgy kb semmit nem enged telepíteni, csak úgy tudtam pl: steames játékokat rárakni, hogy egy Steammover nevű programmal átmozgattam. Szóval valami ötlet, hogy , hogy tudom rászenvedni a Windowst? Mert szerintem kicsit pazarlás adattárolásra használni egy ssd-t :( :D
2016. febr. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!