2 nvidia kártya 1 alaplapon sli nélkül?
Figyelt kérdés
Lehetséges-e 2 nvidia kártyát 1 alaplapba tenni úgy, hogy az egyiket csak physx gpu-nak használjam. Ha lehet akkor hogyan? SLI nélkül2016. jan. 10. 15:45
1/13 P.O.C. válasza:
Nem próbáltam, még de szerintem lehetséges. Pl nem rakod bele a hidat, és a driverben sem engedélyezed az SLI -t.
2/13 anonim válasza:
Halva született ötlet
Gondolom 2 különböző típusú kártyát akarsz használni
3/13 A kérdező kommentje:
Igen egy gt730 és egy gt520
2016. jan. 10. 16:18
4/13 azhát... válasza:
nem fog sikerűlni! az SLI - hez két azonos kártya kell nem csak teljesítménybe ha nem márkába is és persze az összekötő híd is kell mindenféle képen ... ha ezek közül valamelyik hiányzik akkor nem fog menni :)
5/13 azhát... válasza:
jah és ugye fel van tüntetve hogy PCIE X 16 ez a gyorsítást jelenti egy kártya esetében ha kettő van benne akkor ez már csak a fele lesz ( X 8 )
6/13 P.O.C. válasza:
Nem SLI -t akar! A második kártyát csak fizikai számításokra akarja használni (PhysX).
Amúgy nem csak olyan SLI alaplapok vannak, ami felosztja a 16x -et két kártya esetén. Sok a 16x mellett 8x vagy 4x sebességet tud biztosítani a második kártyának is.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen az utolsó válaszolónak igaza van, csak fizikai számításokra (PhysX)-re szeretném használni a másik kártyát. Egyébként (asus p6t se) alaplapom van.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2016. jan. 11. 17:19
8/13 P.O.C. válasza:
Az tudja biztosítani egyszerre 2 pci-e porton is az x16 -ot.
Amúgy elég szar mind a két kártya. Egyik se támogatná az SLI -t. A 2 közül a GT 730 a jobb. Így érdemes azt választani elsődleges kártyának.
9/13 A kérdező kommentje:
de akkor működne úgy, hogy a gt730 az elsődleges kártya, és a gt 520 csak PhysX gpu?
2016. jan. 11. 18:30
10/13 azhát... válasza:
ahha értem már.. azt hittem hogy össze akarod kötni őket :) hát lényegében az az elsődleges dolog hogy amelyik kártyát akarod használni számításokra az támogassa a physix-et és elvileg rendben van a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!