Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASRock G41M-VS3 R2. 0 alaplap...

ASRock G41M-VS3 R2. 0 alaplap hány GB ramot kezel?

Figyelt kérdés

Hány GB ramot kezel a lap? Most 2x2GB van benne, attól fuggetlenul beletudok tenni 2x4GB ramot is akár, ha ddr egyezik? Árukereső oldalon max ram 8 ban lett megfogalmazva. De a hivatalos gyártó oldalán nem tudtam egyenlőre megtalálni ezzel kapcsolatos infokat.

4GB rol 8GBra váltás esetén miben érzékelhető változás? Es mien mértékű? Koszonom!

#RAM #alaplap #DDR3 #ASRock #DDR #socket #ASRock G41M-VS3 R2.0
2016. jan. 10. 09:56
 1/3 A kérdező kommentje:

- Dual Channel DDR3 memory technology

- 2 x DDR3 DIMM slots

- Supports DDR3 1333(OC)/1066/800 non-ECC, un-buffered memory

- Max. capacity of system memory: 8GB*

*Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage under WindowsŸ 32-bit OS. For WindowsŸ 64-bit OS with 64-bit CPU, there is no such limitation.

**In order to maximize the system memory, please install 4GB memory module with 16 cells or 2GB memory modules with at least 8 cells.

??

2016. jan. 10. 10:07
 2/3 anonim ***** válasza:
45%
Szuper, meg is válaszoltad magadnak a kérdést, 8GB-ig kezeli a ramokat.
2016. jan. 10. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Végül vettél hozzá ram-o? Milyet fogad be? Mert én szoptam vele, válogatós a deszka. A 4 gigásból csak a régi 16 cellás ramok jók, amit állítólag nem gyártanak már... (abszolút laikus vagyok, egy üzlettel beszéltem telefonon, azok mondták)

Nekem is 2x2 giga van benne, de nagyon kéne a 8. Ha esetleg vettél, légyszí írd ki milyet? Köszi

2016. ápr. 19. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!