Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hyperx Cloud vs Hyperx Cloud...

Hyperx Cloud vs Hyperx Cloud 2. (pro) Melyik miért?

Figyelt kérdés

Az 1ről mmeggyőződtem hogy jó. El is döntöttem hogy megveszem , de megláttam a 2est aminek állítóleg jobb mikrofonja, erősebb kialakítása és beépített hangkártyája van.

A hyperx cloud 2 pro mitől pro?

Na már most mivel én amúgy is akartam venni egy asus xonar dgx hangkártyát, akkor annak az árából meg tudnám venni a 2-t (egyik sincs még meg).

Milyen kártya van a 2-ben? Milyen a xonar dgxhez képest?

HA hasonlóan jó akkor megéri a 10k többlet ,mert azt külön hangkártyára költöttem volna , így viszont azt nem kéne külön bedugni és még jobb mikrofont is kapok?

A 2-höz is adják ugyanazokat a tartozékokat? (2 jack-->1 jack átalakító, hordótáska, kábel hosszabbító)

Leszerelhető a mikrofonja? Kényelembeli, hangzásbeli különbségek?

Basszusa javult a 2esnek

Bármi más különbség, előny stb?

Tehát ha vennék hyperx cloud-ot és asus xonar dgx hangkártyát (ez 11+26) ,megéri e jobban a hyperx cloud 2 (ez 29) vagy pedig egy hyperx cloud 2 pro (ha jól emlékszem 34)?

2016. jan. 9. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy biztos, a Cloud 2 7.1-es ami ha gamelni akarsz mindenképp előny, a beépített hangkártya pedig gondolom akkor hasznos ha telefonról hallgatod. Amúgy nem próbáltam csak az elsőt tehát mást nem tudok mondani nagyon
2016. jan. 9. 22:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Milyen hangkártya van a 2ben?
2016. jan. 9. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
asus xonar dg-m van, nem nagy szám, elmegy :D vedd a cloud2-t ha jobb mikrofonra van szükséged, jó lesz az!
2016. jan. 15. 23:35
 4/4 Diego94 válasza:
Hali. Meg kérdezhetem hogy mire jutottál? :)
2017. ápr. 13. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!