Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van időnként fps laggom...

Miért van időnként fps laggom GTA V-ben?

Figyelt kérdés

Mikor elkezdek játszani semmi gond nincs, azonban közel fél óra elteltével micro fps lag figyelhető meg. Leesik egy tized másodpercre 3-5 fps-re majd visszaugrik, és ezt változó időközönként. Elvileg nem kéne, hogy ilyet csináljon.

Konfiguráció:

Alaplap: MSI H97 PC MATE

CPU: Intel Core i5 4460

RAM: KINGSTON HYPERX SAVAGE 2x4GB 1600Mhz

VGA: MSI HD 7870 2GB GDRR5

PSU: Chieftec CFT-650-14CS 650W

2016. jan. 9. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Futtasd közbe az MSI Afterburnert,és nézd meg a beakadások utána hogy mi ment 100%-ra (CPU,GPU,RAM stb),és nézd a hőmérsékleteket is.
2016. jan. 9. 12:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2016. jan. 9. 13:07
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#1 +1

gephaz tipusa?

takaritsd ki, rendesen

es tap se melegedjen tul ha ilyen akadozaskor meleget fuj a tap akkor problema van, alsotapos gephaz kellene de ugy hogy rendesen tudjon szelozni

ha felsotapos akkor meg lehet szelozesen kellene javitani egy venti 1-2ezer forint

2016. jan. 9. 13:10
 4/6 A kérdező kommentje:

A gépház alsótápos, és nemrég volt takarítva a gép.

Van a gépházban plus 3 hűtő ventilátor, kevés lenne?

+ nem fúj meleget a táp!

2016. jan. 9. 14:20
 5/6 anonim válasza:

Nekem is hasonló problémám volt, átlagban High-on játszottam, és egy idő után már szinte csak normal beállításokon ment, kitakarítottam amennyire lehetett, terheltem procit - vga, de semmi nyoma bajnak sőt, nagyon jó eredmények jöttek ki, így újratettem a win-t, aztán most megint szépen szaladgál :)

remélem tudtam segíteni

2016. jan. 20. 00:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálkozom vele, köszi!
2016. jan. 20. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!