Miért van időnként fps laggom GTA V-ben?
Mikor elkezdek játszani semmi gond nincs, azonban közel fél óra elteltével micro fps lag figyelhető meg. Leesik egy tized másodpercre 3-5 fps-re majd visszaugrik, és ezt változó időközönként. Elvileg nem kéne, hogy ilyet csináljon.
Konfiguráció:
Alaplap: MSI H97 PC MATE
CPU: Intel Core i5 4460
RAM: KINGSTON HYPERX SAVAGE 2x4GB 1600Mhz
VGA: MSI HD 7870 2GB GDRR5
PSU: Chieftec CFT-650-14CS 650W
#1 +1
gephaz tipusa?
takaritsd ki, rendesen
es tap se melegedjen tul ha ilyen akadozaskor meleget fuj a tap akkor problema van, alsotapos gephaz kellene de ugy hogy rendesen tudjon szelozni
ha felsotapos akkor meg lehet szelozesen kellene javitani egy venti 1-2ezer forint
A gépház alsótápos, és nemrég volt takarítva a gép.
Van a gépházban plus 3 hűtő ventilátor, kevés lenne?
+ nem fúj meleget a táp!
Nekem is hasonló problémám volt, átlagban High-on játszottam, és egy idő után már szinte csak normal beállításokon ment, kitakarítottam amennyire lehetett, terheltem procit - vga, de semmi nyoma bajnak sőt, nagyon jó eredmények jöttek ki, így újratettem a win-t, aztán most megint szépen szaladgál :)
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!