Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemény erről a konfigról?...

Vélemény erről a konfigról? Köszi! ;)

Figyelt kérdés

Ház:Aerocool X-Predator X3

Alaplap:GIGABYTE GA-Z97X-UD3H

CPU:i5-4570

GPU:MSI GTX970 GAMING 4G

Ram:HyperX 16GB Savage DDR3 1866MHz

SSD:Kingston 120gb

HDD:WD Blue 1TB 7200

Táp:Be Quiet Straight Power 450W

2016. jan. 8. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Processzor nagyon nem éri meg.

Nála 15 ezerrel olcsóbb az erősebb és újabb i5-4590.

Meg ha már ilyen komoly z97-es lapot veszel,akkor 4690K-t lenne érdemes venni bele.

4690K pcx ugyanannyiba kerül mint a 4570

16GB pedig még nem kell,inkább 1x8GB-t vennék kezdésnek,és inkább 240GB-os SSD-re,erősebb kártyára,jobb házra,jobb tápra költeném.

2016. jan. 8. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Mire vagy kíváncsi?

A fiamnak egy hasonló kaliberű gépe van, csak a proci i7-es az alaplap asRock, a vinyo Hitachi, és a ház InWin.

Nem panaszkodik hogy gondja lenne, pedig ami harcimarci játék van, azzal minddel nyomja.

2016. jan. 8. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem,hogy a procit és az alaplapot meg tudtam szerezni jóval áron alul teljesen újonnan szerencsére,azért nem vettem másikat belőle,a tápról meg nem feltételezném,hogy kevés lenne,hiszen egy jó minőségű gold besorolású tápról van szó,de köszönöm az észrevételeket!.SSD-ből ugy gondolom,hogy bőven elég a 120gb a rendszernek és pár proginak,mert nekem csak arra kell.
2016. jan. 8. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Felesleges lenne a "Z" lap, meg ez a proci tényleg rossz ár/érték arányú, de ha már megvan (és bolti ár allatt) akkor tökéletes! A táp nagyon jó és elég is lesz.

Korrekt konfiguráció, bár Én R9 390-nel venném, ami jobb ár/érték arányú, és valamivel erősebb is (de akkor viszont már tényleg nagyobb táp kellene). De ez az Én véleményem, az összeállítás okés így is.

2016. jan. 8. 23:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. jan. 9. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!