Sok 6e forint egy füllhalgatóra?
Figyelt kérdés
Anyámnak mondtam hogy vegye át a csomagot, megkérdezte mennyi, mondtam 6e. Azt mondta alig használom (volt egy a telóhiz csak elhagytam) fölösleges ilyen drága. Arra jó egy szar 2e forintos. Szerintem ha veszek valamit mindegy hányszor használom, legyen jó... Egyébként egy Sony MDR-EX110LP-t vettem.2016. jan. 8. 07:11
1/3 anonim válasza:
Sok mindentol fugg...
- Anyagi helyzetetek
- Tenyleg "ugyis mindig elhagyod", meg hogy ha elhagyod akkor is milyen gyakorisaggal
- Attol hogy meddig tart ki maga a fullhalgato (a tobbsege eleg hamar kontakthibas lesz mivel elszakad a kabele stb.)
Egy gazdag ember ugyan ezt gondolna egy 60.000Ft-os fullhalgatorol is
Egy szegeny ember meg akar meg egy 2000Ft-ost is draganak talalhat
Szerintem 6.000Ft egyaltalan nem sok.
2/3 anonim válasza:
Én 35 ezerért vettem és még ez is messze van a csúcstól.
3/3 Trevor. válasza:
Én 16K-ért vettem a Sennheiser CX 3.00 fulhallgatót. Előtte voltak olcsó füleseim (2-4k), de pár hónap után elromlott mindegyik, így vettem egy kicsit drágábbat, megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!