GTX 970-nél mennyivel jobb a 980?
Figyelt kérdés
Megér +~50-60-70 k-t?
1,5 év múlva le fog menni a mostani 970 árára? (110)
2016. jan. 7. 21:00
1/4 anonim válasza:
1,5 év múlva a 970 max használtan lesz.
2/4 anonim válasza:
Nem éri meg a 980 ára (kivéve ha használtan veszel egy jobb árért) Kb. 10-15 de akár 20% is erősebb plusz ugyebár auto 4GB nem 3,5 de ettől függetlenül nem éri meg a GTX 980 az árát !
3/4 anonim válasza:
Nekem gtx 970 G1 a gigabytes turbózott változata és kb minden játék megy fullon!Max az árnyékok meg a Motion blur nincs bekapcsolva!
4/4 anonim válasza:
2. Vagyok! Nekem is egy GTX 970 windforce-om van és semmi bajom nincs vele kicsit hangos (bár alapból nagyon halk a házam van ,lehet azért vagyok ilyen kritikus) De tökéletes kártya .Szerintem több nem kell és egy 3 évig minimum nem lesz vele gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!