Van egy Dell n7010 tipusú laptopom, amibe memóriát bővítettem. A régi kártyák egy samsung 1gb-os és egy hynix 2 gb-os kártya,1333 Mhz-esek. Ugyanilyen frekvenciával raktam bele 2db, egyenként 4 gb-os kingston kártyát és nem akar betölteni a windows?
A hivatalos weboldal szerint a notebookod maximum 8 GB memóriát képes kezelni. 2 memória-foglalattal rendelkezik, s a következőképpen bővítheted azokat.
A processzorod egy i3 370M-es. Maximum 1066 MHz-es modulokat tehetsz bele (DDR3). Ha 2 x 4 GB-ot szeretnél bele helyezni, akkor a következő két márkajelzésű termék jöhet szóba.
Mindegyik 4GB 204Pin PC3-8500 CL7 128x8 DDR3-1066-as.
Housebrand
Micron
PQI
Előre szólok, hogy ezeket az információkat a hivatalos weboldalon találtam, ha ők állítanak valótlanságot, ne engem okolj. Lehet, hogy más márkajelzésű modulok is támogatottak.
Miért csak 1066 MHz? Mert a processzorod annyit támogat. Ha magasabb órajelűt veszel, akkor azt le fogja korlátozni 1066-ra. Miután beletetted a modulokat lépj be a BIOS-ba és Load setup defaults, majd save. Lehet csak annyi a probléma, hogy nem állította be az órajeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!