Jól enne ez a RAM, vagy nem érdemes megvenni? 1Gb-os
ddr2-es Kingston szerver memória 800Mhz-es ecc fully buffered CL5 dimm dual rank.
Ez a memoria az Árgép oldaláról származik, és nem tudom, hogy érdemes lenne egy ilyet rendelni. 1500Ft!!
Most DDR2 256Mb-os 133mhz-es ramom van, és hát nem tudom, h. mi az oka annak, hogy 1500Ft a ram, de itt van egy link az Árgép oldaláról: (az első RAM)
ha 133mHz-s a régi ramod akk ez is csak 133-on fog működni ha nem veszed ki a régit amm sztem azért ennyi az ára mert kifutó széria vagy hasonló lehet sztem nyugodtan vedd meg de nézd meg hogy az alaplapod nem ddr1-es e mert akk nem fog bele menni
####->InFoRmAtIkUs<-####
de látom annyi csak fáradt vok :D
####->InFoRmAtIkUs<-####
Elnézem :D:D:D
Amúgy persze, minden féleképp kiveszem a másik ramot, mert erről, már hallottam, hogy egy jobb ram a régi sebességére csökken.
Akkor jó, ha nyugodtan megvehetem, mert már nagyon lassú a gép ezzel a rammal, mert amikor belerakok egy másikat akkor nagyon pörög a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!