Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Javult a PCX.hu garanciáztatás...

Javult a PCX.hu garanciáztatás terén?

Figyelt kérdés

2-3 éve annyi mindent lehetett olvasni hogy nem hajlandóak kicserélni a termékeket.

Most tőlük készülök egy komplett számítógépnyi alkatrészt,és ha valami nem kóser,és nem javítják garancián akkor baromi dühös leszek,és rajtam kívül valaki még nagyon rosszul fog járni.

Valaki esetleg tapasztalat mostanában garanciáztatás terén? Köszi!

2016. jan. 6. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek a gépe több mint 1 hónapig volt bent, alaplap és RAM volt hibás.

Én nem rég rendeltem egy tápegységet, cseregarancia nélkül. A vetninek volt valami baja így másnak vissza is küldtem 1 napos futárral. e-mailben azt írták, hogy ha 3 napon belül visszaküldöm, pár munkanapon belül cserélik.

Hát ez nem így lett, 2 hétig volt 'külső szervizben' a tápom majd meguntam, írtam nekik, hogy inkább levásárolnám az árát...

2016. jan. 6. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

És ezek mostanában történtek?

2016. jan. 6. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, 1-2 hónapja történt.
2016. jan. 6. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja,láttam hogy "nem rég"

Köszi!

2016. jan. 6. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!