Milyen videokártyát javasolnátok?
Van egy gépem és szeretném vagy bővíteni vagy egy új kártyát venni.És a tanácsotok kérném :)
Vagy esetleg ha van valami ami fontosabb lenne mint a videokártya akkor azt is mondjátok :)
Ez a gépem:
Processor Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz
Video Card NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST
Memory 8.0 GB
Winchester Western Digital Black 3.5" 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD1003FZEX
Motherboard Asrock B75 Pro3-M
Ha van kérdés itt vagyok :)
Huu köszönöm a gyors reakciót :)
ez lenne a táp THERMALTAKE Hamburg 530W
viszont most elkezdtem 2 programot futtatni ami elégé terheli a vinyom lehet előbb ssd-t kellene szerezni? mivel 100% ot ír a feladatkezelő és kb nem tudok semmit se megnyitni :O
itt egy kép [link]
igazából micro vagy mini atx a gépház mérete nem tudom hogy hívják az biztos hogy minden szűkös benne :/ de igazából most egy új gépház igazából ha már bővítünk akkor bővítsünk :D
Ssd-ből a kingston hyper x 120gb van most elég jó áron. Gépházból a rákölteni kívánt ár függvényében ezeket javasolnám:
Raijintek Arcadia (9k) , zalman z3 plus (13k) , zalman z11 plus (19k) , nzxt s340 (22k).
Vga-nál szintén az ár a lényeg:
Gtx 960 2gb / r9 380 2gb -60k.
Gtx 960 4gb / r9 380 4gb -70k.
Gtx 970 / r9 390 -105k.
Gtx 980 / r9 390x -130-160k.
Én gtx 970/r9 390-nél nagyobb kártyát nem tennék sem a cpu , sem a táp mellé.
köszönöm a válaszod :) ezek valóban szép házak
és a videokártyát rakhatom mellé vagy inkább csere és a régit megpróbáljam mondjuk eladni? szerinted,szerintetek hogyan járnék jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!