Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám helyreállítani...

Hogyan tudnám helyreállítani ezt az egészet? Esetleg tudnák rá tenni egy új szoftvert? Vagy valami hasonló?

Figyelt kérdés
Tehát, van egy Lenovo A8-A5500 as tabom, ami tökéletesen működött addig, amíg csak egyszer 8gb tárhely be nem telt csak úgy "magától", nem tudom elképzelni, hogy hogyan, mivel ilyennel még nem találkoztam.. Ezek után jött a legjobb, visszaállítottam a tabot, a gyári beállításaira, ami után a tab mostmár magátol szed le programokat, játékokat stb, amint internethez van kapcsolva. Rootoltam, feltettem rá a "superuser" programot, gondotam ezzel kiderítem mi a hibája, de tévedtem, annyit értem el vele, hogy oda a garanciám.

2016. jan. 5. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez vírusgyanús, futass le egy keresést.
2016. jan. 5. 16:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is vírus gyanús, de eddig semmilyen vírus irtó sem jelzett hibát.
2016. jan. 5. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

nem játékokat szed le, hanem frissíti azokat.

A frissítések törlésével lehet talán normális a rendszered.

2016. jan. 8. 20:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséged, de nem hinném hogy frissitene valamit is, mivel olyan programokat, játékokat stb.. szed le, amiket én sose szednék le, vagy játszanék rajta.
2016. jan. 9. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!