Valaki tud ajánlani micro atx alaplapot amibe ddr2 ram, amd 64 athlon x2 proci sata winchester bele megy? Meghalt az alaplapom. Vga-lehetne integrált de nembánnám ha lehetne bőviteni.
(döglassú az asus oldala)
A procitámogatási listában a 4000 nem szerepel, így lehet, hogy a bios nem kezelné.
Elvben az összes Brisbane magos AM2 proci belemegy, de a támogatási listában nincs benne a 4000+.
Viszont akár AM3 foglalatú processzort is tehetsz bele.
PCIe slotos vga-t rakhatsz a pci express slotba. Csak legyen összhangban a processzorod erejével és bírja el a tápod. Az, hogy a pcie foglalat 2.0, vagy 3.0, az mindegy.
(Az ősrégi AGP-s kártyák (manapság már csak bontóból kapni és használtan, 10 évesek és öregebbek) értelemszerűen nem jók hozzá.)
Nekem a mai napig van egy Asus M2NPV-VM alaplapra épített gépem (Egy kicsit jobban felszerelt annál mint a linkeltek közül az első) egy Athlon X2 4800+ processzorral és egy HD5770-es videokártyával fut rajta egy Windows7 verzió.
Érezhetően lassabb mint a mai cuccok, de teljesen stabilan működik
A hirdetésben szereplő összegért processzorral együtt szerintem ajándék.
Kiegészítés:
Nem a villámárra gondoltam, hanem a licitben ajánlható legkisebb összegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!