Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valakinek van ilyen videókárty...

Valakinek van ilyen videókártyája pontosan? (GTX 960)

Figyelt kérdés

[link]

Milyen? Normálisan működik, nem melegszik nagyon? Van valami baja, hibája?

Nem, nem veszek R9 380-at, köszi. :)

2016. jan. 4. 20:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el a hozzászólásokat.

2016. jan. 4. 20:12
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát igazából azt lehet róla olvasni, mint az összes létező kártyáról. Van akinek tökéletesen működik, de van akinek vacakol. Tényleg köszi a linket!

2016. jan. 4. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ez a fajta van csak a 2gb-os verziója.

Nekem nincs vele semmi gondom, csendes, rendesen hűt. Eddig 70 fok felett nem láttam egyszer se.

Egyébként ha figyelgesd az árát mert ma ugyan így pcx-en ez a kártya 63 volt annyiért pedig best buy.

2016. jan. 4. 22:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Már megrendeltem, köszi a kommenteket. :)

Az emberek nekem köszönhetik hogy lement az ára, mivel én 66-ért vettem, és ha én megveszek valamit drágán, az hótziher hogy 1-2 nap múlva olcsóbb lesz. :D

2016. jan. 5. 07:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Ugyan így jártam én is. :D
2016. jan. 5. 16:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Akkor ez rád is jellemző. :D

Mindenesetre ma adták fel a kártyát, nem tudom hogy kit érdekel/kit nem, de leírom hogy produkálja e a problémát a kártya. Állítólag széria hiba, szóval egy kicsit félek tőle.

2016. jan. 5. 18:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnos igen :D

Már mint milyen hiba?

2016. jan. 5. 19:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Állítólag (Nvidia fórumán is olvasni) ez a verziója a GTX 960-nak szériahibás. Az esetek magas százalékában a ventillátor idle-ben kb 10-15 másodpercenként felpörög, majd vissza. Ez füllel hallható, valakit az őrületbe kergetett. (OC Guru-val vagy MSI Afterburnerrel elvileg korrigálható a probléma ha beállítjuk a ventillátorokat)
2016. jan. 5. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Na ezt mondjuk nem olvastam de akkor igaz, mert nekem is szokta de csak bekapcsoláskor 2x-3x felpörgeti majd beáll és ennyi, többször nem szokta.

Én azt hittem hogy csak ilyenkor ellenőrzi magát hogy jó-e a venti de akkor nem. Mindegy engem nem zavar főleg így hogy csak néha csinálja, azt meg igaz hogy MSI-vel meg lehet vezérelni manuálba.

2016. jan. 5. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Igazából így ahogy nekem csinálja hogy bekapcsoláskor 2x-3x felpörög ennek én még örülök is mert legalább tudom hogy működnek a ventik :D

Jó persze ez hülyeség de na :D Nézzük pozitívan a dolgot :D

2016. jan. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!