Valakinek van ilyen videókártyája pontosan? (GTX 960)
Milyen? Normálisan működik, nem melegszik nagyon? Van valami baja, hibája?
Nem, nem veszek R9 380-at, köszi. :)
Köszi!
Hát igazából azt lehet róla olvasni, mint az összes létező kártyáról. Van akinek tökéletesen működik, de van akinek vacakol. Tényleg köszi a linket!
Nekem ugyan ez a fajta van csak a 2gb-os verziója.
Nekem nincs vele semmi gondom, csendes, rendesen hűt. Eddig 70 fok felett nem láttam egyszer se.
Egyébként ha figyelgesd az árát mert ma ugyan így pcx-en ez a kártya 63 volt annyiért pedig best buy.
Már megrendeltem, köszi a kommenteket. :)
Az emberek nekem köszönhetik hogy lement az ára, mivel én 66-ért vettem, és ha én megveszek valamit drágán, az hótziher hogy 1-2 nap múlva olcsóbb lesz. :D
Akkor ez rád is jellemző. :D
Mindenesetre ma adták fel a kártyát, nem tudom hogy kit érdekel/kit nem, de leírom hogy produkálja e a problémát a kártya. Állítólag széria hiba, szóval egy kicsit félek tőle.
Sajnos igen :D
Már mint milyen hiba?
Na ezt mondjuk nem olvastam de akkor igaz, mert nekem is szokta de csak bekapcsoláskor 2x-3x felpörgeti majd beáll és ennyi, többször nem szokta.
Én azt hittem hogy csak ilyenkor ellenőrzi magát hogy jó-e a venti de akkor nem. Mindegy engem nem zavar főleg így hogy csak néha csinálja, azt meg igaz hogy MSI-vel meg lehet vezérelni manuálba.
Igazából így ahogy nekem csinálja hogy bekapcsoláskor 2x-3x felpörög ennek én még örülök is mert legalább tudom hogy működnek a ventik :D
Jó persze ez hülyeség de na :D Nézzük pozitívan a dolgot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!