Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A GIGABYTE GA-970A-DS3P...

A GIGABYTE GA-970A-DS3P mennyire jó alaplap?

Figyelt kérdés
Ki tud hajtani egy 140W tdp-s procit mert az olvastam hgoy igen de csak 4pines csati van rajta akk ez most hogyvan

2016. jan. 4. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz alaplap,milyen proci menne bele? Mellesleg elbírna vele nekem is egy 140w os alaplapom van de am3 és csak egy 4 pines kábel van bedugva bal felső sarokba és még így is engedi tuningolni.Ha esetleg nincs még meg a proci inkább Intelt vennék tapasztalatból mondom.
2016. jan. 4. 16:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy most vennék új alaplapot mert a régi már... szóval van procim amit beletennék egy régi Phenom X4 965 Be vennék én intelt csak akk kéne inteles lap meg bele valami értelmes proci is az meg elég húzós sajnos :S
2016. jan. 4. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is az a proci van :D Leakarom cserélni,mivel holnap jön meg a gtx770 elég combos vga,Még ha tuningolom 4ghz-re is akkor sem elég alá sajna.Egy i3 al is jobban járnék.
2016. jan. 4. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja amugy jó alaplap,nekem régebbi gyengébb lappal is engedi tuningolni,te talán mehetsz 4,4ghz re is ha a proci hűtöd elbír vele.
2016. jan. 4. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Meg vagyok lepődve a tieden tényleg csak egy van 1x 4 pin nekem 2x4 egybe kötve vagyis 1x8 ha úgy tetszik,Ettől függetlenül simán mehet.
2016. jan. 4. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem az amd-t tuning örült is vagyok picit,de sajnos nem képes versenyezni az i5,i7 csúcs procikkal viszont árban néhol 5x kevesebbe kerül ami azért magyarországon nem elhanyagolható.
2016. jan. 4. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
ugyan ilyen lapom volt fx 8350-el . 4 ghz-ig ment benne nem éppen tunningra van de minden meg van benne ami kell. másrészt ilyen nincs hogy az alaplap ki hajtja a procit !!!! ilyen hülyeséget ne írj már !!!
2016. jan. 4. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Hívjuk kezelésnek akkor,a jelentésén vagy azon amit értett rajta nem változtat.
2016. jan. 4. 16:55
 9/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

biztonsagosan az EPS / ATX12V 4pin csati 144W ot tud szolgaltatni, erre a max terhelesre keszitik

a 8pin es 288W terhelest is elbir vagyis duplajat

ha tubingolsz egy 140TDP s procit (ha valoban annyi) akkor csak tulterheled tapot, tapkabelt es alaplapot is ha ezt jelentosen tuleped a gyakorlatban

nem tuningra valo az a lapkal de egy phenom hoz tokeletes foleg alaporajelre, mondhatni tulzas is hozza, hisz alaporajeles FX8350 is hasznalhato benne

2016. jan. 4. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!