Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus és HP-n kivül melyik jó...

Asus és HP-n kivül melyik jó laptop még?

Figyelt kérdés

Eddig csak Asus laptopom volt (vagyis van 5 éve) és nem is nézegettem másikakat. ACER-ről rosszakat hallottam, bár néha olcsóbb és jobb felszereltségű mint az ASUS ugyanabban az árkategóriában.

Használtan szeretnék venni egyet csak szövegszerkesztésre és weboldalkészítésre és böngészésre.

2016. jan. 3. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát én az Asust nem sorolnám a jók közzé. Egyébként legtöbb gyártónak van jó, rossz, ultra szar szériája. Az asusnak jellemzően olcsó gépei vannak, én nem igazán szeretem és nem is igazán ajánlják, ahogy az acert se. Igazából a jó gépek a nagy gyártók üzleti szériái.

Lenovo thinkpad, HP elitebook, Dell Precision.

Ezek minőségi strapabíró gépek, de veszett drágák, bár olcsón kihozhatóak használtan.

2016. jan. 3. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Márka alapján nem lehet eldönteni, minden gyártónak vannak jó és rossz gépei egyaránt.

Mennyid van a gépre?

2016. jan. 3. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:
mivel használtan akarom venni így max 45ezret szánok rá
2016. jan. 3. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!