Melyik mai játékok támogatják az Intel GMA 950 VGA-t?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy notebook-ot, csak az a probléma, hogy bár van benne egy core2duo proci, és 2gb ram, mégsem akarnak menni a mai gamek, mert a videókártyát nem szeretik. Egyébként lehet külső, normális vga-t venni notebook-hoz, és ha igen mennyiért?2010. márc. 25. 15:23
1/3 anonim válasza:
Az Intel GPU-kat a legalapvetőbb irodai célokra találták ki, a maximum, amit csinálni lehet vele, az a filmnézés. A játékokat el lehet vele felejteni.
2/3 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek.
És mivel ez integrált vidkari nem naon tod kicserélni.
Inkább ATI Radeon VGA-sat vetté volna...
3/3 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem, nekem egy lista kellett volna. Amit irtatok azt eddig is tudtam. A notebookot pedig nem vettem, hanem kaptam.
2010. márc. 27. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!