Roccat Ryos MK vs Tesoro Durandal G1N vs Ozone Strike Battle. Melyiket?
Mind3 magyar.
Estleg ajánlhattok más magyart is.
Árban kb ugyanolyanok.
Programozható gomb jól láttam csak a roocat-en volt?
Az ozone tényleg magyar? Én az ékezetes betűk helyén csak a írásjeleket láttam... (a véleményben viszont írta hogy magyar...)
Az újabb Tesoro-k nagyon gyengék alkatrészek és anyagminőség tekintetében, nem ajánlom őket.
Nekem egy Ryos MK Glow van, azzal meg vagyok elégedve. Robosztus, nehéz, jól meg van építve. A makró funkciók nagyon jók, bár csak 8 extra gomb van rajta, de a TAB gomb helyén levő Easy Shift billentyűvel több száz funkciót be lehet állítani. Csak Cherry MX Black kapcsolókkal kaphható.
Az Ozone Strike Battle pont az ellentéte: kicsi, könnyű, minimális gombbal (numerikus billentyűzet sincs rajta). Még meglehetősen új, ezért nincsenek róla tartós tesztek. Ez is makrózható (6 extra gomb), bár nem olyan mélységben, mint a Roccat. A Ryossal ellentétben, mindegyik fajta Cherry MX kapcsolóval kapható.
Ha sok stratégiával, MMORPG-vel játszol, válaszd a Ryost, ha a méret a lényeg, a Strike-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!