Vásároltam egy i5 4460rocesszort a neten, sajnos hibás, hogyan tudom érvényesíteni a gyártói 3 éves garanciát?
Figyelt kérdés
Akitől vásároltam sajnos átvert rossz procit küldött,papírt nem kaptam a garanciához,sajnos azóta nem elérhető az illető,állítólag az intel vállal a processzorokra 3 év gyártói garanciát csak nem tudom hogyan tudom érvényesíteni.2016. jan. 2. 20:54
11/13 pinkpancser válasza:
Olyan videót mutatott amin biztosan beazonosítható a proci? Mert ha nem, akkor az semmit nem jelent.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem mutatott videót csak üzente hogy csinált róla videót működés közben,megpróbálom leteszteltetni egy másik szervizben is.
2016. jan. 3. 18:11
13/13 A kérdező kommentje:
Külömben nem tudom mit bizonyít egy videó,lényeg hogy garis és a garanciát sem tudom hogy intézzem,ha lenne papírja könnyű dolgom lenne,bár azt mondják nem kell hozzá papír sem,nem tudom nem értek hozzá.
2016. jan. 3. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!