Melyik videókártya lenne az ideális? Többi lent.
Olyan 35 és 45 max 48-ezer Ft értékben gondolkodtam.
128 biteset találtam jót az volt a top 1 :GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti de aztán megláttam 5-ezerrel drágábban a 256 biteseket akkor inkább azokat vegyem? pl:GIGABYTE Radeon R7 370 WindForce 2X OC melyik lenne a legjobb? Van itt egy összehasonlítás, És ilyen árba van jobb vagy kicsit drágábban? link: [link] ELőre is köszi!
Ennyiért már épphogy belefér a GTX950, az a legjobb amit vehetsz ilyen árban.
De porci is legyen alá, legalább egy modernebb i3.
Nem 256, és? Attól még a teljesítménye annyi amennyi, tudod egyáltalán mit jelent az 256, vagy csak dobálózol vele?
Pontosan melyik... ez kb az Audi vagy BMW a jobb szint. Amelyiket akarod, lényegi különbség nincs a nagy gyártól között. Giga, MSI, ASUS...
Az hogy hány bites önmagában semmit nem jelent, max azonos architektúrán belül adhat némi támpontot, de ott is inkább csak egy adat a sokból. Látom nem vagy benne a témában, csak összeszedtél innen-onnan ezt azt, de magad sem tudod mit is jelentenek ezek.
Támogatás? Milyen támogatás kell egy VGA-hoz? Leszeded az NV/AMD oldaláról a legújabb drivert és felrakod hozzá, ez márka-független.
Vagy a garira gondolsz? Abban sem szokott igazán eltérés lenni a normális márkák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!