FX-8120 (oc 4.1GHz) vs. I5-4690 3.5GHz?
Figyelt kérdés
Észre venném a különbséget játékok terén egy R9 280X társaságában? El lehet lenni ezzel a konfiggal még pár évig? LG-1150 mennyire időtálló foglalat?2016. jan. 2. 13:04
1/13 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy most 8120-am van és intelre szeretnék váltani! Elég lényeges dolgot hagytam ki :D
2016. jan. 2. 13:06
2/13 anonim válasza:
Játékok terén nemigen vennél észre külömbséget.
Ha csak játék miatt váltanál processzort,akkor javaslom,hogy várj egy picit,és 1151-es foglalatra építs,az a legújabb.
3/13 anonim válasza:
2 év max. Utána már úgyis jön az új generáció.
4/13 anonim válasza:
Én nem cserélném le, egyelőre egy fx6 is elég játékra. 1150 be tudtommal nem jön már új cpu, persze i7 re bővíthetnél később, de ha már platformot váltasz érdemes a legfrissebbe fektetni szvsz.
5/13 Közveszélyes Kontár válasza:
4460 al is lenne kulonbseg ahova eros cpu kell
de amugy tenleg nincs sok ertelme valtani vard ki a kovetkezot platformokat
280X is mindenre eleg
6/13 A kérdező kommentje:
Most azért meglepődtem :D Eddig mindenki szidta, hogy sz@rok az fx-ek semmire nem jók csak fűteni meg boostolni a villanyszámlát most akkor mi van?! 2x drágább intelnél nem vennék észre különbséget?! Most, hogy lassan ráveszem magam a váltásra egyből lebeszélnek :D
2016. jan. 2. 13:18
7/13 anonim válasza:
ez nem lebeszélés.
ha csak játszol,netezel meg filmet nézel,elég még a géped.
csak azt javasoljuk,hogy várj egy kicsit,gyüljön még a pénzedhez egy kicsi,és a 1151-re válts,az már ddr4 támogatású,míg a 1150 ddr3.
érdemes kivárni. :)
8/13 anonim válasza:
Jobb az i5 (határozottan), de ne 1150-re építs, hanem 1156-ra. A pénzedet próbálják megkímélni csak. :)
Nem ér 70-80 ezret a váltás, ennyi az egész.
9/13 anonim válasza:
A videokárnya még nem annyira erős, ahol komolyan elválna az i5 és a tuningolt FX. Az i5-tel valamivel magasabb és stabilabb minimum fps-ed lenne és nem fűtené annyira a szobát. R9-290/GTX780 szintnél már érdenes lenne a csere.
10/13 A kérdező kommentje:
Hát most az fx-nél annyi a bajom, hogy szépen futnak a játékok csak néha nagyon alacsonyan van a minimum fps. Nagyon ingadozó ezáltal olyan mintha akadna. Az i5 nél stabilabb fps értékeket kapnék? mert akkor megérné a dolog
2016. jan. 2. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!