Alaplap csere, vagy szoftveres?
Figyelt kérdés
Kb egy éve összeraktam egy konfigot: asus m4a79xtd evo alaplap, samsung 840 evo ssd (plusz egy tera hdd), phenom II x4 965 proci. Elég kontár módon szereltem össze, de azért minden a helyén volt. De probléma keletkezett, mégpedig, hogy az alaplapi képernyőnél fagyott le a rendszer, tehát még bios előtt. Aztán ha kihúztam a satat az alaplapból és visszadugtam másodszorra vagy harmadszorra már továbbment. Elvittem szervizbe tisztességesen összeszerelték azt mondták az összeszerelés minőségét tekintve semmin nem csodálkoztak volna, és utána jó volt. Azóta nem nyúltam hozzá és most megint előjött a probléma azzal a különbséggel hogy bármit teszek nem indul. Van valakinek ötlete?
Előre is köszi
2016. jan. 2. 12:41
1/4 Közveszélyes Kontár válasza:
elrontotad
ujbol szerviz...
3/4 A kérdező kommentje:
Lemerült az alaplapi elem :D
2016. jan. 9. 15:22
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2016. jan. 9. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!