Videókártyát újonnan vagy használtan érdemes venni? (szűk keret esetén). Érveket kérek.
nézd.
nekem i5 4440 van intel graphics HD4600-al, és 8GB RAM van mellette.
GTA V HD-ban minden LOW-on 15-50FPS-sel ment az integrált kártyán.
Leauge of Legends/World of Tanks 60 FPS lazán megvolt
#19 Oké, csak egy példa volt. Amúgy az egy elég jó és okos processzor, húzható is, nem is fűt ezerrel és szerintem sokkal jobb, mint egy Pentium. Hátránya, hogy a jövőbeni fejleszthetősége CPU szempontból nem nagyon van, míg a Pentiumnál még ott van az i5, mint jó alternatíva.
Én mondjuk sosem elvből vagy szívből vásárolok...kis pénzből nem lehet ugrálni.
nézd meg youtube-on.
proci neve+játék név
például:
i5 4440 hd graphics 4600 on GTA V
egyébként meg a Pentiumban HD4400 van. Nem hinném, hogy nagy lenne köztük a különbség
Az utolsó videokártya amit újonnan vettem, egy GeCube Radeon 9550 XT volt 11 évvel ezelőtt.
Azóta vettem használtan Asus radeon 9600XT-t, Gigabyte GeForce 7600 GS-t, Sapphire HD4670-t, HD3650 AGP-t, MSI HD5770-t, Sapphire HD7770-t, Sapphire R9 270-t és legutóbb Gigabyte GTX970-t.
Mind tökéletesen tette és teszi a dolgát, csak én minimum az ÁFA összegét megspóroltam.
Természetesen a te pénzed és a te döntésed, de ha max 20 ezerért akarsz viszonylag jó teljesítményű kártyát, akkor nyugodtan vedd meg a HD7770-et, vagy HD7790-et, mert amiket ezen az áron újonnan kapnál azok meg sem közelítik ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!