GTX 960-nak milyen az optimális hőmérséklet?
A kis kék duplaventis Gigabyte-od van?
Egyébként köszönöm a válaszokat!
Dupla ventis Gigabyte, de nem kicsi. Még az első szériákból vettem. Azt hiszem ez az, de egy ezressel olcsóbban vettem (10 hónapja) és kaptam mellé Witcher 3-t is :)
venti fordulatok hogy menek?
ha halk marad feljebb veheted de nem szukseges
Hogy őszinte legyek, még nincs meg a kártya. Csak youtube-n videókon láttam, én meg nem vagyok hozzászokva ilyen hőmérsékletekhez, mert a jelenlegi kártyám még a 60-at se éri el több órás terhelés alatt sem.
Ha összejön minden, ez lesz a kicsike:
Sajnos elég kicsi a gépházam, és zsúfolt is, ezért nem tudok bele nagyobb kártyát venni. Bár nem hinném hogy olyan orbitális teljesítmény különbség lenne a GTX 960-ok között.
Nekem ugyan ez a 960-om van és 70fokon se nagyon láttam még eddig 2 óra játék után se.
Általában 60-65 fok között megáll mindig
Akkor megnyugszom. :) Már csak el kell adnom a jelenlegi kártyámat, és vehetem is az újat. A jelenlegim 55 fokos terhelés alatt. Remélem hamar sikerül!
Köszönök minden kommentet, rendesek vagytok, ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!