Ez alá a konfig alá elég ez a táp?
proci:i5 4460
videókártya: [link]
+4 beépített ventillátor gépházba
+alaplap
+8 Gb DDR3 RAM
+1 Tb WD Blue merevlemez
Ez összesen mennyit fogyaszt kb?
Az R9 380-nál 190 W-ot írnak(ez a max?)
+processzor max 90 W az = 280 W + a többi komponens
Elég ennek egy Super Flower 350 W-os táp?
"lyenkor érdemes megnézni a videokártya gyártó honlapján ( [link] hogy mit írnak: "System power supply requirement: 500W (with one 8-pin external power connector)" "
Nem,nem érdemes,mert még mindig egy baromság.
Kérdező egyébként elég lehet a táp,de egyrészt nem célszerű ennyire kicentizni,másrészt pedig nem 12 ezerért kéne ehhez a géphez tápot venni,hanem úgy minimum 20 ezerért.
De minimum egy Chieftec CPS-500.
Seasonic G 360W például minden gond nélkül bőven elég lenne.
Attól hogy túlméretezésre törekednek még nem baromság :)
Én min. 400 Wattosat vennék hozzá. Ahhoz a 280 Watthoz még hozzá lehet adni a merevlemezen miatt 10 Wattot és még 30-at az alaplap miatt, valamint még ott van a 4 ventilátor, amik ha nem újabb típusúak akár darabonként 10 Wattos teljesítménnyel is rendelkezhetnek.
Jó és?
Mert szerintem egy Corsair VS450W például erősebb mint egy SS G 360W ?
G 360 az egész összteljesítményét a 12V ágra tudja hajtani tartósan,rövid ideig meg 400 felett is.
Kevés a Super Flower 350 W-os táp, a GIGABYTE R9 380 4GB alá. Ide legalább egy Super Flower SF-500P14HE 500W táp ajánlott.
Chieftec CPS-500
Ez alá ne add,ha kicsit drágább akkor se.
1db 8pin (6+2) van a SF350 en
szoval tuning nelkul megfelel a konfig ala
amugy mi lett a problema? felsoroltam egy rakat tapot es mindeg ujra kerdezel
mindegyik megfelel
gps az kuka kategoria
CPS viszont miert nem jo? fentartassal kezeled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!