Érdemes tovább fejleszteni a gépem vagy ruházzak be új alaplapra stb stb?
Alaplap: GIGABYTE GA78LMT-S2P
Video kártya: Shapphire HD 7770 DDR5
Processzor: AMD Athlon II X2 250Processor 3.00GHZ
RAM: Kingmax DDR3-1600 4GB
HDD: WD 5000AADS Sata 32mb
Táp: FSP HEXA 500w
tudom ne megy csúcs gép sőt... én arra gondoltam, hogy a ramot bővíteném 8Gb-ra esetleg processzort is cserélnék. Vagy kezdjem elölről új konfiggal? Akkor mi az amit megtarthatnék? kb 100 ezer forintig el tudnék menni. Elsősorban játékra kellene. Előre is köszönöm a válaszokat!
minden kellene ha ujban gondolkodsz
hasznaltan vegyel mindent
ram az olcso 5ezer
10-15ezerert Athlon II x4 vagy Phenom II x4 (945 vagy feletti pl.)
20ezer eddig
igy R9 380 4GB ot is tudsz venni ujonan is, ha kesobb lesz lapra cpu ra (i5 re) akkor hasznalt GTX970 t is vehetsz
hardverapro.hu
eleg jo lenne
persze valthatsz maris cpu ra de akkor 100 bol i5 re mar most
lap 20-25
ram 5 (hasznalt uj mindegy-
70bol meg boven tudsz valogatni ha legolcsobbat veszed elteszed kb, 20ezret majdani vga ra
380/960 minimum
Lapcsere nélkül max Phenom II X4 lenne érdemes.
Lapcserével így lenne érdemes fejleszteni:
- +4gb ram kb. 7k
- H81 alaplap kb. 11k
- i5-4460 kb. 53k
Mostani lap+procit+vram úgy egy kb. 37k (nem vagyok túl jó árazásban, de külön-külön eladva kb. ennyit kéne, hogy kapj). És akkor mehetne bele egy R9 380/GTX 960 4gb, de inkább az előbbi. Ha jól számolom, akkor még maradna egy kis pénz, érdemes lenne eladni a Hexa 500-át és 20k alatt venni egy olyan tápot újonnan, ami jól elbírja a 380-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!