Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegységhez átalakítókábel,...

Tápegységhez átalakítókábel, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Van egy alaplapom amin van egy 24 pines csatlakozás és egy 8 pines.

A tápegységemen volt egy 24 es és egy sima 4 pines. Eddig így használtam de vettem egy minőségibb tápot viszont csak ezen is 4 pines van. Szeretnék átalakítót venni hozzá de nem tudom h milyet.

Van olyan ami a 4 pinből csinál 8 pinest és van olyan amit rádugok két molex csatlakozóra és így csinál 8 pinest belőle.

A gépem kb 150-200W ott eszik. (APU-s rendszer)

A mostani tápegységem: FSP 350 PNR 350W

2015. dec. 31. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert a mai tápoknak minden alaplappal kompatibilisnek kell lennie átalakítósdi nélkül is.
2015. dec. 31. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Elvben mindegy melyik megoldást választod.

A gyakorlatban valahol mintha olvastam volna, hogy a molexből 8 pinre valamiért jobb. Megesküdni azonban nem volnék rá hajlandó. :DDD

2015. dec. 31. 16:13
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ez nem mai tap eleg regi tipus

azert jobb (molexrol) mert a kabel maga (4pin) nem arra let tervezve hogy annyit tovabitson mint a 8as

amugy kerdezo minek? milyen a cpu d?

ezzel a tappal nem kellene tunigolnod alapon meg eleg a 4pin

mi az hogy 200W ot eszik? ha APU rendszer hogyan? 100W alatt eszik az inkabb ha DG s akkor is boven 150W alstt

2015. dec. 31. 16:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Valójában nem vettem még meg a tápot csak tervezem h megveszem ne makarok 6-7 ezernél többet rákölteni.

A10 5800K mostanában nem fogom tuningolni de lehet sose.

Azért írtam h 150-200W mert lehet hogy 1-2 év és rakok bele egy nagyobb videókártyát de arra gondoltam h akkor majd veszek komolyabb tápot, de ez nagyon ingatag h kell e nekem VGA.

A mostani átlag fogyasztása olyan 100-120W körül lehet mindennel együtt.

2015. dec. 31. 17:17
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hasznalt garis tapot is vehetsz, akar boltobol akar hardverapro.hu rol

de ha nem tuningolod akkor jo lesz a tap es a 4pin csati is

fejlesztos gephez meg amig kapni oket addig vedd ezek a leolcsobbak:

Super Flower (FX/Amazon) SF-350P14HE

be quiet! System Power S7 350

2016. jan. 3. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!