Tápegységhez átalakítókábel, mit ajánlotok?
Van egy alaplapom amin van egy 24 pines csatlakozás és egy 8 pines.
A tápegységemen volt egy 24 es és egy sima 4 pines. Eddig így használtam de vettem egy minőségibb tápot viszont csak ezen is 4 pines van. Szeretnék átalakítót venni hozzá de nem tudom h milyet.
Van olyan ami a 4 pinből csinál 8 pinest és van olyan amit rádugok két molex csatlakozóra és így csinál 8 pinest belőle.
A gépem kb 150-200W ott eszik. (APU-s rendszer)
A mostani tápegységem: FSP 350 PNR 350W
Elvben mindegy melyik megoldást választod.
A gyakorlatban valahol mintha olvastam volna, hogy a molexből 8 pinre valamiért jobb. Megesküdni azonban nem volnék rá hajlandó. :DDD
ez nem mai tap eleg regi tipus
azert jobb (molexrol) mert a kabel maga (4pin) nem arra let tervezve hogy annyit tovabitson mint a 8as
amugy kerdezo minek? milyen a cpu d?
ezzel a tappal nem kellene tunigolnod alapon meg eleg a 4pin
mi az hogy 200W ot eszik? ha APU rendszer hogyan? 100W alatt eszik az inkabb ha DG s akkor is boven 150W alstt
Köszönöm a válaszokat !
Valójában nem vettem még meg a tápot csak tervezem h megveszem ne makarok 6-7 ezernél többet rákölteni.
A10 5800K mostanában nem fogom tuningolni de lehet sose.
Azért írtam h 150-200W mert lehet hogy 1-2 év és rakok bele egy nagyobb videókártyát de arra gondoltam h akkor majd veszek komolyabb tápot, de ez nagyon ingatag h kell e nekem VGA.
A mostani átlag fogyasztása olyan 100-120W körül lehet mindennel együtt.
hasznalt garis tapot is vehetsz, akar boltobol akar hardverapro.hu rol
de ha nem tuningolod akkor jo lesz a tap es a 4pin csati is
fejlesztos gephez meg amig kapni oket addig vedd ezek a leolcsobbak:
Super Flower (FX/Amazon) SF-350P14HE
be quiet! System Power S7 350
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!