Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy éri meg jobban?

Corvin Ákos kérdése:

Hogy éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Egy erős pc-t szeretnék összeállítani, de nem tudom hogyan éri meg a legjobban.(én nem igazán értek az ilyesmikhez): 1; megveszem az alkatrészeket, összerakom. 2; megveszem az alkatrészeket, egy szervízben összerakják nekem. 3;megmondom a szervízben, hogy mi legyen a konfig, és ők beszerzik, összerakják nekem. 4; kb. elmondom, hogy mit szeretnék mekkora budget-val rendelkezek, és ők legjobb tudásuk szerint összeválogatják az alkatrészeket, összeszerelik. A válaszokat előre is köszi.

2015. dec. 31. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es, hát megspórolod az összerakás árát, és nem nagy ördöngösség, csak meg kell nézni, hogy minél mire kell odafigyelni és ennyi, meg is leszel vele max 20 perc alatt.
2015. dec. 31. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
5. Leírod mennyi a keret, mi adunk egy konfigot, azt te alakatrészenként megrendeled, majd vagy összerakod (van egy csomó videó youtube-on), vagy ha nem bizol magadban akkor szakemberre bízod aki kb 5ezerért összerakja.
2015. dec. 31. 13:46
 3/6 MGéza ***** válasza:
Én úgymond kuka vagyok gépösszerakáshoz, mégis azt kell hogy mondjam, ha valaki figyelmesen elolvassa a mellékelt útmutatókat, akkor szinte lehetetlen mellényúlni. Régen volt pár buktató, de utoljára P III-as időkből emlékszem olyanra, hogy valamit igen el lehetett szúrni jumpereléssel. Azóta kb úgy alakultak a szabványok, hogy csak erős barmolással lehet félredugni egy csatit, direkt úgy vannak kialakítva, hogy ha valaki el akarná szúrni, akkor anélkül ne is sikerüljön. Úgyhogy ha nekem összejött, neked is menni fog szerviz nélkül is. Ha nagyon nem bízol magadban, akkor az is kb 5E, de szerintem némelyik szervizes gányabb munkát képes végezni, mint egy egyszerű user.
2015. dec. 31. 15:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítőkész válaszokat és a motivációt :D ment a zöld pacsi mindenkinek. Amúgy a keretem kb 200k, de hajlandó vagyok max 20 ezerrel kiegészíteni. Az jó lenne ha tudnátok konfigokat ajánlani, de nekem is van egy összeállításom (mit szóltok hozzá?):Asrock B85M-DGS alaplap; Intel Core i5-4440 processzor; Kingston 2x8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury piros HX316C10FR/8 memória; Sapphire r9 380 Nitro 4gb videokártya; Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez; Thermaltake 530W Hamburg W0392RE tápegység; DeepCool TESSERACT BF fekete számítógép ház; Samsung 850 EVO 250GB SSD
2016. jan. 1. 09:36
 5/6 A kérdező kommentje:
így utólag: nem tudom, hogy kell-e bele SSD, mert több helyen olvastam, hogy az csak opcionális (és ha kell, akkor mekkora?)
2016. jan. 1. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Processzor mindenképpen I5-4460 legyen (gyorsabb cpu ugyanazon az áron mint a 4440-es).

Amúgy minden más okés.

Nekem egy 120-as ssd-m van, Nekem elég az op rendszernek, pár programnak meg egy játéknak. Ha van plusz pénzed jó választás az evo 250gb, de nem létszükség, hogy bent legyen a gépben (ezért opcionális).

2016. jan. 1. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!