Megéri megvenni ezt a videókártyát?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Új videókártyán gondolkodom és a gtx 960 on gondolkodtam a 4 gb-os verzión, de nem tudom, hogy megéri-e megvenni azt? mivel teljesit jobban, mint egy 2 gb-os?2015. dec. 31. 06:39
1/3 rolrif84 válasza:
Szerintem nem éri meg. Én is ezen vacilláltam 2 hete. Végül a gépemet egy r9 380 4gb ossal szereltem fel egy i5 4460 társaságában nem bántem meg. A gtx nem képes kihasználni a 4 gb vramot. A 380 tuti, mert fhd ban a wolfeinsteim pl a 3,4 gb mkegette vramól. Lehet nem erre voltál kíváncsi, de hátha segítettem.
2/3 A kérdező kommentje:
hm, és akkor
2gb vram 256 bit vagy 4gb vram 128bit?:D
2015. dec. 31. 07:03
3/3 Közveszélyes Kontár válasza:
kepes hasznalni a 960 4GB ot
128 bit en ha tartja a lepest a 256bit es ekel akkor szerinted melyik a jobb?
960 t rendesen huzhatod ha olyant veszel, es sok jatek jobban szereti nvidia t pont a tomegjatekok altalaban
960 es 380 alaporajeles kartyak kozt minimum 10% kulonbseg van atlagban a 380 javara
szoval ebben jobb, meg "elmeleti" tech ben vagyis dx12 t fejlettebben tamogatja
65ezerert a GTX960 4GB BEST BUY
ennyiert a 380 4GB is best buy lenne
viszont altalaban most 70 felett megy
vagyis csak GOOD BUY a 380 4GB
2GB os valtozatukat felejtsd el, hiszen lassan a 4gb is keves lesz ahogy haladnak... no persze sajnos eros gpu is kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!