Tönkrement a merevlemezem?
Sziasztok! Épp lua folyamatokat írtam (egy program modifikációt) amikor a gépem lefagyott, és nagyon furcsa hangokat kezdett el kiadni. Leállítottam, megnéztem mindent, ramokat, merevlemezt. Letöltöttem egy programot, és a következőket írja.:
A lemez felületén található 408 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a hibás szektorok összefüggő területet alkothatnak.
A lemez felületén található 112 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Javasolt az adatok azonnali mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Becsólt hátralevő élettartam: 16 nap
Szerintetek is itt az idő, hogy lementsem az adatokat, és kezdjek el parázni? (Toshiba Satellite C670-174)
UI.: Az utóbbi időkben mindig lekapcsolta valami az avastot, és Windows Defendert!
"A lemez felületén található 408 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
"
"A lemez felületén található 112 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
"
"Becsólt hátralevő élettartam: 16 nap "
Nem,tökéletes a vinyód,nyugodtan tárold rajta a pótolhatatlan adatokat,biztosan nem lesz vele probléma.
ironia off
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!