Samsung 850evo 500GB-nak miért lett lassabb az írása/olvasasa?
Figyelt kérdés
Háromszor raktam rá tisztán windows 10et (2x particionaltam újra, négyszer formaztam eddig)
Az első két alkalommal 550/530MB-ot mert a crystal disck és a Samsung magic is. Most a magic 476/460-at, cristalt nem néztem,de gondolom az is annyit merne.
Mi az oka? Egy napja használom, a win10 baszakodasa miatt kellett háromszor telepíteni.
2015. dec. 30. 21:30
1/1 A kérdező kommentje:
IOPS is van, amikor 11ezer a 90 helyett, nem értem. Lehet a program nem jó? csak mert lemértem cristal disckkel és azon egyből jó volt az olvasás/írás. Samsung magicen kb 15/1-x mérte azt a sebességet, amit a korábbi telepítéseknél.
2015. dec. 31. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!