Ennyire elég 2 mag, avagy csak nagyon "miért is ne" logikával vannak mostanában az emberek?
Hello
A gépem kb 4 hónapja így nézett ki :
Integrált VGA
B85 lap
G3420
4+2gb ram
Approxx 500w táp.
Most fejlesztgetem,mert dolgozok suli mellett,és
B85 lap és g3420 maradt.
A 4+2gb ramot váltottam a 2gb ramot eladtam mert 2 slotos,és egy 8gb-set vettem ,így 12 gb van (a 4gb nem érte meg)
Az approxx tápot egy Corsair CX 500-ra cseréltem (fél éves 2,5 év garival 13e ft-ba vettem).
Az integráltat felváltotta 2 hónapja egy MSI r9 380 4gb
Viszont i5-öt tervezek ,mert a lap támogatja,de ahogy vettem észre fhd-n 1920x1080-on is bírja a 2 magos proci mindent,gta 5 maxon 45-60 fps között,nincsenek droppok,stabil.
Nem vettem észre sehol sem,hogy a 2 mag miatt laggolnék.
Még elég lenne most is 2 mag ,vagy már szerintetek vegyem az i5-öt?
igen intel 2magja eleg legtobb helyen
3258 al 290X et is teszteltek es ami nem volt cpu zabalo (2szalnal tobbet gyakorlatban is igenylo) azoknal eleg jol teljesitett, sot huzasnak is volt haszna ott ahol tobb szalra lett voln szukseg
de attol fugg mivel jatszol mert szert sok cpu zabalo van aminek i5 kell, mar 380 al is
illetve i5 el emelkedhetne az fps ugyis ha most jol megy, csak ugy tudnad meg menyit limital ha ki tudnad probalni
http:/www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6729094-szerintetek-is-rossz-iranyba-halad-a-szamitogepes-jatekok-hardvernovekedese
egy hasznos kerdes
igazsagszerint csak a nagyon optimalizalatlanok nem mennek jol gyengebb hardvereken (amik eroson se tul jol mennek)
illetve olyanok amik cpu nyuzok voltak mindeg is, mmo, multi, rts leginkabb
persze csak akkor ha ugy is irjak meg hogy tobb szalat hasznaljon, mert nem mind olyan ezekkot sem
Milyen játékokkal játszol?
Nem minden játékhoz kell 2-nél több szálas CPU munkafolyamat. Hidd el, lenne olyan program ahol már akadna. Amúgy nem a magok száma a fontos, hanem a szálak száma. Az i3 is 2 magos, és 4 szálon dolgozik, és elég minden játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!