Milyen videókártyát 40 ezerből?
Én erre gondolok, mert elvileg támogatja a dx 12-t.
AMD-s kollégája: [link]
Az gtx 750 ti benchmarkok szerint jobb, viszont mennyire támogatja a dx 12-t? Ez fontos szempont.
Valami használt jóság, 25-40K között vannak pl. Radeon HD7850, 7870, 1-2GB, meg az R7-265. Néha a felső határ környékén beesik egy egy 290X. Ez mind DX12-es.
De érdemes körülnézni a hardverapró oldalán, néha nagy meglepetéseket lehet kifogni. Persze csak megbízható vevőtől és nem baj ha van rá még garancia.
És ez? De gondolom gyorsan kéne vásárolnom, mert egyre feljebb mennek az árak. (úgy vettem észre)
Ezek a 750 ti-k tényleg megérik? Írom milyen játékokkal fogok majd játszani, 1366x768 felbontáson (ilyen monitorom van, esetleg képcsöves): Saints Row 2-3-4, Euro Truck Simulator 2, GTA 5 (ha összegyűlik pénzem, vagy ha találok jó torrentet), esetleg GTA 4, néha GTA:SA, néha GTA:VC, GTA 3, kb. havonta kicsit visszatérnék a Minecrafthoz. Ilyen játékokra kell gondolni. Erre gondolom bőségesen elég mindkettő gtx 750 ti. Nem tudod, hogy január elejéig mennyit fog még változni (=emelkedni) az ára a cuccoknak, de én abban bízom, hogy egy kicsit lemegy. (gondolom csak álmodom. Hah XD)
Köszönöm a válaszokat, gtx 750 ti-ben gondolkozom tovább. Az remélem nem jelent nagy problémát játékoknál, hogy a gtx 750 ti kártyákat tavaly februárban adták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!