Számítógépet szeretnék vásárolni. Szerintetek ez megfelelő lenne?
Mitől ilyen olcsóak? Használtak :) Nagyanyám kapott 2009-ben egy hp Compaq 6730s-t. (mostanában csak jóformán én, meg néha anyám használja, neki nem annyira kell) Igenis nagyon jó gép (Pentium t1240, int. vga, 2gb ddr2 ram, 250gb eredeti hdd, 2 partícióra bontva) Inkább irodai/üzleti felhasználásra van. Netezésre nagyon jó, kínkeservvel pedig youtubeban 720p-ben viszi a videókat :) (élvezhetően, de 1080p-t már nem tudja) De vannak idegesítő hibái: szeret melegedni (habár ez a teljesítményét nem sokban befolyásolja). Linux Mint alatt nem melegedett, de nagyon érezhető volt, hogy az int. video visszafogja: mindig játék közben/youtubenál zúg leginkább. Könnyen porosodik (xD tényleg így van)
Az aksija kb. egyenlő a nullával.
Ha én vetemednék egy ilyen gép vásárlására (mert amúgy egész jó gép), akkor én se adnék érte többet 25-nél, hiszen meghibásodhat, ha van garancia, akkor kiskernél/rosszabb eladónál úgy van belőve, hogy a gari idejét pont kibírja (általában egy 1-2 hét, de jó helyeken adnak 2 év garit is). Eza legnagyobb baj a használt cuccokkal. Amúgy az esetek többségében megéri használt cuccot venni (de nem 100 ezres tételekben, szerintem 50 a max.), akkor is, ha nincs gari (laptopnál nem annyira). Ha meg még garanciás, vagy vállalnak rá fél év-1év garit, akkor pláne :)
És igen, a hirdetésben található gép nagyon megéri, csak a vga gyenge, de ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!