A számítógépemet tisztítottam és mikor újra összeraktam ezt írta ki mi a teendő? (A szöveg alul megtalálható)
Figyelt kérdés
A számítógépemet tisztítottam és mikor újra összeraktam ezt írta ki mi a teendő?(A szöveg alul megtalálható):
Searching for Boot Record form Floppy..Not Found
Searching for Boot Record from SCSI..Not found
Boot Failure
Insert BOOT diskette in A:
Press any key when ready
Hogyan tudnám megoldani a problémát?
2015. dec. 28. 14:38
1/8 P.O.C. válasza:
Nem talál olyan eszközt, amiről rendszert tudna tölteni.
Szerintem takarítás közbe kimozdult a vinyó táp vagy adatkábele.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt már tegnap kezdte el, és azóta több kábellel és 2 vinyóval próbálkoztam. De mindig ugyanazt írja ki. Már gondolkodtam azon, hogy valószínűleg valamit rossz helyre dugtam vissza, de lehetetlen már mindenhogy kipróbáltam.
2015. dec. 28. 14:50
3/8 P.O.C. válasza:
A BIOS látja a vinyót? Boot sorrend jó?
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, és igen.
2015. dec. 28. 15:05
5/8 A kérdező kommentje:
AMIBIOS
1Floppy
2IDE-0
3CDROM
2015. dec. 28. 15:08
6/8 P.O.C. válasza:
A floppy -t hagy ki, az első legyen a HDD.
Amúgy ez még nem bizonyíték arra, hogy érzékeli is, az IDE beállításoknál nézd meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Egy teljesen leformázott vinyóval próbálkozok. Ha ez segít valamit.
2015. dec. 28. 15:13
8/8 A kérdező kommentje:
Konkért HDD nincs csak USB HDD, ARMD HDD, CDROM HDD,
2015. dec. 28. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!